~ a K u N a M a ~

.:: Apa la yang aku merepek kat sini ::.

Thursday, May 10, 2007

Cherating panas gilerr

Alhamdullilah, selamat dah aku pergi dan balik ke Cherating ni.. Anak aku la yg paling hepi rasanye... pastu baru aku... sampai je tak sabar sabar nak terjun laut... "Nak mandi kolam, nak mandi kolam.." .. Hehehehehe... ade ke laut dia kata kolam.. Kat sana sempat gak la aku gi Air Terjun Panching.. ni pun atas permintaan kengkawan yang lain.. so aku masuk kan je la dalam jadual.... Kalau ikutkan aku pun tak pernah pergi.. sebab pakcik aku kata situ byk jenayah kecil kecilan... abih motor kereta org yang dtg mandi manda... Tapi lepas pergi alhamdulillah... tempat nye pun mmg cantik.. di jaga betul la... dah berubah la dari apa yang pacik aku citer... tempat air terjun nye pun aku rasa derang dah tambak ngan pasir sungai... sebab bayk kes mati kat situ sebab dalam sgt kot... Anak aku menjerit jerit takut nak gi bwh air terjun... "Mama, air tumpah..."... Ekekekekeke..

Kat TC pun ade la sket sket yg berubah dari dulu... ke mmg dah bertahun berubah aku yg tak perasan... last aku naik area kuantan ni bile ek?? Aku pun dah lupa.. Hehehehe.. ke sbb gi reramai nampak cam lain je... Ahaks..

Pasni aku nak ke Kelantan.. aku tak pedulik... Ekekekeke.. tapi mak aku baru lepas balik dari lumut.. wat keje dia.. katanye ada resort Marina Cove... belum setahun lagi usianye.. cam best.. ala ala Sunway Lagoon... Mak aku dok situ katanye best.. NI yg buat aku pun cam gatal nak try... Apsal la aku ni kuat berjalan...

Gambar nanti la... dalam memory card lagi... belum transfer.. nak bluetooth malas la plak.. ade pun gambar anak aku je la.. mandi tak ingat dunia.... eksen kan main... nak lepas je... pegang pelampung pun tak bagi...

Labels:

1 Comments:

Blogger PrincessRen said...

selamat hari raya to izan and family. Semoga semua nya selamat dari segi makan, mengamalkan ibadah, selamat sampai dan balik dan segala-galanya. Amin :)

12:38 PM  

Post a Comment

<< Home