~ a K u N a M a ~

.:: Apa la yang aku merepek kat sini ::.

Friday, April 27, 2007

Cherating.. Here I come..

Seminggu ni mmg takde yg menarik aku nak tulis kat sini... Aku pun tak tau kenapa... boring sangat ke idup aku ni... Pagi gi keje.. ptg balik keje.... sok nye ulang balik.. tu je la rutin aku... Hehehehe.. Sah la boring.. So patut la aku excited sangat nak ke Cherating ni... Although dah banyak kali pergi.. kali ni sbb ramai kot.. 5 family pastu member member sekolah dulu... Hehehehehe... Apa pun mlm ni nak packing la... *sigh*.. penat nye la..

Pasni aku dah plan nak abihkan jalan jalan kat Malaysia ni.. Umur dah 30.. tapi Malaysia pun tak abih jalan... Ampeh!!... Tinggal lagi 2 tempat je... KB, Kelantan (Hak hak hak.. siannye la aku).. ngan KK, Sabah... Semalam makcik aku baru balik dari Padang.. Bole la.. tak banyak nak soping.. Bln depan ayah aku lak nak gi Bali... Tak puas hatinye aku.. eh arini pacik aku lak nak ke Medan... Adeh la.... Sib baik trip ayah aku ke India cancel.. Kalu tak lagi jaki aku dibuatnye... So pasni kene buat pasport la...

Tu je la... aku balik 2 May sok... see u guys after that then... InsyaAllah..

2 Comments:

Blogger konot said...

selamat bercuti! aku baru balik cherating harituh..panasa gilerrrrr!

10:15 AM  
Blogger Izan said...

tq konot.. lama giler aku tak bukak blog.. nanti aku update...mmg panaz la sana..nak terjun laut pun takut nak lelama...

12:00 PM  

Post a Comment

<< Home